DESPRE NOI

HaidiHai te cheamă și nu te lasă indiferent.
Oprește timpul în lucrături și amintirea în păstrături.
Suntem aici pentru că prețuim oamenii, momentele, amintirile, darurile și pentru că vrem să simți și tu la fel. Pasiunea noastră pentru handmade și crafturi este una cu tradiție, datorită căreia am primit zâmbete largi și sincere de fiecare dată când am dăruit. Adorăm bucuria chipului și a sufletului și îți oferim tot ce ai nevoie să creezi lucruri pline de culoare sau momente de relaxare, distracție și voie bună. Noi îți oferim materiale alese și idei originale iar tu adaugi dragoste pentru frumos, artă și viață, timp, imaginație și energie.
Ce va rezulta? O lucrătură unică, realizată cu migală și însoțită de propria poveste. De aceea credem cu tărie că un produs handmade, reprezintă mai mult decât un lucru sau un accesoriu. Este o poveste, o experienţă și o adevărată terapie pentru suflet.
Îți oferim vopsele, mediumuri, lacuri de crăpare, pensule, cutii din lemn, șervețele, hârtii de orez, ateliere creative, sfaturi practice și multe zâmbete. Iar dacă timpul nu te lasă să te joci cu imaginația, noi îți venim în ajutor cu lucruri deja realizate de artizani și meșteri iscusiți, numai bune de păstrat sau de oferit în dar.
Știm ce sentimente de nedescris poți avea atunci când sufletul se îmbină cu iscusința și dau naștere poveștii tale sau a celui ce primește darul.

Haidi să oprești timpul și să creezi amintiri.

Hai să ne cunoaștem!

haidihai despre noi