5 accesorii pentru bucătărie ușor de personalizat

5 accesorii pentru bucătărie ușor de personalizat 1

Bucătăria este, fără doar și poate, una din cele mai importante încăperi ale unei case, nu numai în ceea ce privește scopul și funcționalitatea, dar și în privința aspectului și stilului. Modul în care alegi să organizezi și să decorezi bucătăria impactează întreaga casă. Începând cu polițele pentru borcanele de condimente și terminând cu textura și culoarea pereților, toate elementele oferă o varietate infinită de posibilități și combinații. Și pentru că promovăm lucrul făcut de mână și produsele unicat, îți prezentăm astăzi 5 accesorii utile în bucătărie, pe care le poți adapta cu ușurință stilului și personalității tale. 

1. Cutii de lemn pentru ceai 

Cutiile de ceai au un farmec aparte și pot transforma o cutie de lemn într-un accesoriu adorabil pentru bucătăria ta. 

5 accesorii pentru bucătărie ușor de personalizat 2

Cutiile mai mici care au două sau trei compartimente, pot fi deosebit de utile atunci când mai ai doar câteva pliculețe din mai multe tipuri de ceai, iar cutiile mari pot adăuga o notă distinctivă în bucătăriile pasionaților de ceai sau, de ce nu, la birou. Aceste cutii pot fi personalizate cu usurinta folosind tehnica decoupage, cu vopsea acrilica, etc. De asemenea, aceste cutiuțe sunt perfecte pentru iubitorii de aromaterapie permițând depozitarea uleiurilor esențiale în condiții ideale de păstrare, ferindu-le de lumină.

2. Coș pentru fructe

Dacă dorești să mănânci zilnic porția de fructe recomandată, vei avea mult mai multe șanse de succes dacă ele se află în câmpul tău vizual.

5 accesorii pentru bucătărie ușor de personalizat 3

Șansele, spunem noi, cresc cu atât mai mult cu cât bolul în care stau constituie o atracție vizuală de sine stătătoare. Recomandăm modelul cu inimioare decupate pentru un plus de dragoste. 

3. Raft pentru condimente

Organizarea spațiului pentru condimente ne dă adesea bătăi de cap. Odată cu diversificarea ofertei de condimente pe rafturile magazinelor, a crescut și numărul  condimentelor din fiecare bucătărie. 

Necesare atât în bucătăriile mici cât și în cele mari, rafturile pentru condimente te ajută la prepararea mâncărurilor oferindu-ți acces facil la condimente fără să ocupe mult spațiu. Oferă-le un loc numai al lor și personalizează raftul după propriul gust.

Sfat: Pentru un aspect desăvârșit, printează-ți etichete pentru borcane în același ton cu elementele decorative.

4. Desfăcător de sticle

Acest accesoriu confirmă zicala: Cea mai buna bere este una deschisă. 

Un desfăcător de sticle este condimentul necesar fiecărei bucatarii sau bar. Mic și util, acesta poate fi personalizat cu ușurință datorită mânerului de lemn. Dacă tot am menționat mânerele, la noi în magazin, găsești desfăcătoare de bună calitate, ale căror mânere generoase ca dimensiuni permit decorarea chiar și cu fotografii. Acesta este probabil unul din accesoriile pe care atât femeile cât bărbat ar vrea să îl aibă în bucătărie. 

5. Ceas

Nimic nu se compara cu un ceas de lemn chic decorat în ton cu bucătăria. 

5 accesorii pentru bucătărie ușor de personalizat 4

Ceasurile de perete joacă un rol important în bucătărie. Ele nu sunt doar un element de decor, ci și un accesoriu util care te ajută prepararea mâncării. Trebuie să știi cât trebuie să stea un preparat la fiert sau la cuptor, sau în cât timp vin oaspeții. 
De asemenea, un ceas realizat cu gust, amplasat strategic, va schimba atât aspectul cât și atmosfera bucătăriei tale. 

Dacă ți-au plăcut propunerile noastre, te așteptăm în magazin, unde îți poți alcătui un kit de creație complet. Îți oferim o mare varietate de articole de lemn, articole pentru decoupage și alte accesorii. 

Credit artist ceas decorat: Ioana Popescu
Credit foto: haidihai.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.