Coș cumpărături
lumea articolelor art&craft decoupage

Bine ați venit în magazinul nostru și bine ați venit în lumea articolelor art & craft decoupage HAIDIHAI.

În magazinul nostru veți găsi tot ceea ce aveți nevoie pentru a începe această aventură uimitoare în lumea decoupageului.

Arta decoupage-ului nu datează de ieri de azi. Aceasta provine din Siberia medievală iar mai apoi o regăsim în China, unde ţăranii chinezi au folosit tehnica decoupage pentru a face ornamente cu care au împodobit ferestrele, au creat lampadare, cutii decorative şi alte elemente.

Mai apoi, prin secolul al XVIII-lea tehnica decoupage-ului a venit în Europa unde a câștigat mult interes prin popularitate și este și în ziua de azi în continuă dezvoltare și reinventare.

Timp de secole, decoupage-ul a fascinat multe persoane celebre din istorie şi artă: ca Marie Antoinette, Madame de Pompadour, Lord Byron, Brummel Beau, sau din timpurile mai moderne, Matisse și Picasso.

Scopul nostru?

Bine ați venit în magazinul nostru și bine ați venit în lumea articolelor art & craft decoupage HAIDIHAI. 1

Premisa și scopul nostru este să oferim produsele, materialele și uneltele necesare pentru întreg procesul de creație. De la obiectul ce va fi decorat, fie el din lemn, acrilic, polistiren, sticlă, la adeviz, șervețele, hârtie de orez, mediumuri, lacuri de crăpare, șabloane, pastă de antichizare, verniș final și multe alte produse consacrate deja precum și noutățile și produsele inovative cu care suntem răsfățați permanent de către producătorii specialializați.

Decoupage-ul are o aplicabilitate extrem de mare, de la obiecte decorate cu specific pentru Crăciun, Paște, ziua îndrăgostiților la obiecte decorate pentru decorarea locuiențelor, pentru realizarea cadourilor pentru cei dragi. Doar imaginația noastră ar putea fi un punct de popas în creativitate. Spun intenționat popas deoarece veți avea la dispoziție tutoriale, articole și ateliere de creație unde ne vom reinventa permanent. Decouapage-ul fiind o sursă inepuizabilă de creație.

Ce este decoupage-ul?

Bine ați venit în magazinul nostru și bine ați venit în lumea articolelor art & craft decoupage HAIDIHAI. 2

Termenul, așa cum îl folosim în prezent de „decoupage‟, este unul modern și foarte actual. Acest cuvânt provine din cuvântul francez „decouper‟ care înseamnă a tăia. Decupajele de șervețel, hârtie de orez sau hârtie specială pentru decoupage sunt poziționate astfel încât să se împletească într-un mod armonios cu obiectul decorat, culorile și tehnica folosită.

În țara noastră, arta decoupage-ului a prins mult elan și ne bucurăm privirea cu obiecte creative care pot sta la loc de cinste alături de creațiile artizanilor din alte țări cu ani de experiență în această tehnică.

Decoupage-ul este cunoscut în țara noastră și sub numele de “tehnica șervețelului” însă aceasta este doar o tehnică din decoupage.

Pentru o lucrare reușită realizată prin tehnica decoupage avem nevoie de câteva ingrediente elementare: dorința de creație, măiestrie, amprenta personală. Mai avem nevoie de cunoștințe minime pentru lucruri basic și cunoștințe avansate pentru lucrări elaborate, inspirație, răbdare și materialele potrivite. Totul trebuie să se îmbine armonios și echilibrat.

Ce ai nevoie pentru a începe?

colaj obiecte lemn

De exemplu, pentru a  decora o cutie din lemn pentru bijuterii sau de depozitare vom avem nevoie de următoarele materiale: cutie din lemn, grund, vopsea acrilică albă, vopsea acrilică colorată în ton cu motivul ales pentru decorare, șervețel/hârtie de orez/hârtie decoupage – la alegere, adeziv, adeviz special pentru decoupage, pensulă și lac final pentru protecție.

Cu ajutorul acestor produse veți putea decora prima lucrare de decoupage.

De ce merită să reveniți în magazinul de decoupage Haidihai?

Deoarece numărul și diversitatea produselor pentru decoupage crește în mod regulat, introducem în mod constant elemente noi în oferta noastră.

În plus, pregătim oferte promoționale, ateliere de creație și produse specifice pentru fiecare anotimp și sărbătoare în parte.

Cumpărături fericite!

echipa Haidihai

pentru păstrături și lucrături.

P.S. Abonează-te la noutăți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.